Fisketur Flakstad - MK Børfjell

Bli med på ordentlig Lofotfiske med en ekte fisker. Du blir med ombord i båten og får fiske med juksehjul eller fiskestang.

Sjansen for å få fisk er stor i Lofot-havet. Jim Inge Pedersen har drevet aktivt fiske siden 1994 og han kjenner farvannene rundt Lofoten meget godt. Det betyr at han nesten alltid finner et sted hvor det står fisk. Båten, MK Børfjell har stor og trygg dekksplass, redningsutstyr og fiskeredskap til alle gjester.

Kapasitet til 5 personer per tur.

Børfjell kjører faste turer fra Mølnerodden i Lofoten hver dag klokken 10:00 og 13.30 fra 26.juni til 2.aug

Pris:
1 - 4 personer kr. 3200,-
5 -6 personer kr. 4800,-
Turen tar rundt 3 timer.

Jim Inge kan også hjelpe til med andre turer etter behov, dersom du ønsker et glimt av havørna, eller vil ut og se fjellrekken Lofotveggen eller midnattssolen fra et båtdekk.

Ta med solid skotøy og varme klær som tåler litt vann, uansett årstid. Husk at dert ofte er kaldere på havet.

Ombord i båten finner du vester og ulike fiskeredskaper. Båten er rigget for drift med garn og line i vintersesongen, men dekksplassen blir ryddet for å gi plass til gjester. På forespørsel er det mulig å få sette eller dra line sammen med en erfaren fisker. Det gir fantastiske billed-minner fra Lofoten.

Jim Inge byr på kaffe og te ombord, samt gode historier om fiske i all slags vær, om god fangst og dårlig fangst, om redskaper, mannskap og livet i fiskeværene Fredvang og Sund

Ring Jim Inge Pedersen på +47 91313897 eller send en epost til jim-i-pe@online.no for bestilling.
Fredvang

Telefon: 913 138 97
E-post: jim-i-pe@online.no

   !
   9
   N
   1
   2