DEVA YOGA

Min Yoga Lofoten tilbyr noe av mangfoldet innen yoga. Instruktørene våre underviser i sin yoga og vi er heldige som har ulike tradisjoner representert.

Deva yoga er en skånsom, enkel, dyptgående og terapeutisk yogaform. Deva yoga er utviklet spesielt for å bruke yoga og meditasjon som terapeutisk verktøy for bedring og lindring av muskel/skjelettplager og kroniske smerter i muskel og skjelettsystemet, herunder spenninger og stivhet i muskler og ledd.

Vi jobber med nervesystemet, å få kontakt med den parasympatiske delen av vårt nervesystem, den delen som hjelper oss å hvile og som bidrar til kroppens egen evne til å restituere seg. Om du opplever mye «stress» i ditt liv, kan Deva yoga hjelpe deg til bedre balanse. Deva yoga bruker enkle øvelser med bevegelse, pust, oppmerksomhet og dyp avspenning for å støtte kroppens fysiologiske systemer for tilfriskning og gjenoppbygging.
I Deva yoga jobber vi med å frigjøre spenninger, endre tanke og bevegelsesmønster, etablere funksjonelle nevrologiske mønstre, styrke svak muskulatur og etablere funksjonelt samspill i muskelgrupper.

Klassen er bare på norsk.

Varighet: 75 min

Bernt Salvesens vei 3
8300 SVOLVÆR

E-post: post@yogalofoten.no
Nettside: www.yogalofoten.no

   !
   9
   N
   1
   2