• Mats Grimsæth/SeilNorge
 • Mats Grimsæth/SeilNorge
 • Mats Grimsæth/SeilNorge
 • Mats Grimsæth/SeilNorge

Vinterseilas med turfotografen Mats Grimsæth

7. januar - 13. januar 2019 - 7 dager - NOK 14.500 Dette er turen for deg som vil lære å ta de feteste bildene på den råeste årstiden i Nord-Norge. For deg som vil seile, eller lære å seile når de fleste andre sitter inne og fyrer i peisen. Dette er turen for deg som vil oppleve Nord-Norge i helt spesielt vinterlys.

Vi setter seil fra Bodø og bruker én uke nordover til Tromsø. Vi vil utforske Steigen, Lofoten, Andøya og Senja.

Underveis skal vi finne hval, nordlys, og lære mer om seiling og fotografering. Med oss på turen har vi fotograf Mats Grimsæth som underveis vil dele av sin kunnskap om fotografering.

Her er det ingen krav til forkunnskaper om foto. Hvis du ikke vil lære om foto, men fortsatt vil være med på en uforglemmelig tur, er du velkommen om bord du også!

Program

Dag 1 - Ankomst og seilas mot Karlsøyvær
Dag 2 - Seilas mot Steigen og over Vestfjorden til Lofoten
Dag 3 - Full seildag nordover til Risøyhamn
Dag 4 - Full seiledag til Hamn i Senja og første møte med hvalen
Dag 5 - Seilas mot Sommarøya
Dag 6 - Hvalsafari på yttersida av Kvaløya
Dag 7 - Siste møte med hvalen og seilas mot Tromsø

Nivå på turen

Dette er en tur for alle foto- og naturinteresserte! Seilmessig er turen ikke særlig vanskelig, men du må være forberedt på både vindstille og seiling i hardt vær. Er du nybegynner ønsker vi å gjøre deg til sjømann/kvinne så fort som mulig, og er du erfaren får du raskt ansvar og større utfordringer. Dette er en fototur, hvor vi vil bruke mye tid bak kameraet. Du behøver ikke ha spesielle forkunnskaper innenfor foto, vi justeres nivået etter deltakerne, og du vil raskt få nye oppgaver og lære masse underveis!

Reise

Vi anbefaler alle våre deltagere å reise så miljøvennlig som mulig. Å ta tog eller kjøre flere i samme bil er det beste. Å reise langsomt gir også en annen dimensjon til ferien enn å bare fly over alle de vakre stedene landet vårt har å by på. Nordlandsbanen går helt til Bodø, og med nattog fra Oslo til Trondheim så er det en flott reise fra sør-Norge.

Endringer i programmet

Programmet bør sees på som et utgangspunkt som vi tilpasser etter vær og forhold.


Les mer og book turen her.

SeilNorge AS
Himmelblå Brygge
8985 Ylvingen

Telefon: (+47) 41 29 79 00


8985 Ylvingen

E-post: flaskepost@seilnorge.no
Nettside: www.seilnorge.no

   !
   9
   N
   1
   2