• Mats Grimsæth/SeilNorgeæth/SeilNorge
 • Mats Grimsæth/SeilNorgeæth/SeilNorge
 • Mats Grimsæth/SeilNorgeæth/SeilNorge
 • Mats Grimsæth/SeilNorgeæth/SeilNorge
 • Mats Grimsæth/SeilNorgeæth/SeilNorge

Det beste av Lofoten

20. juli - 27. juli 2020 - 8 dager - NOK 15.400 Denne uken er dedikert til de flotteste fjellene, fjordene og strendene Lofoten har å by på. Vi utforsker øyriket med båt, og hele Lofoten er vår lekegrind. Bli med oss på denne rosinen-i-pølsa av en tur, der vi utforsker det beste av Lofoten!

Med syv dager til rådighet vil Lofotfjellene i ulike vinkler og midnattssol gi oss sommer- og feriefølelsen, og de gode stundene vil stå i kø. Med seilbåt kommer vi oss smidig rundt i øyriket til de beste stedene Lofoten har å by på. I løpet av turen går vi fjellturer, fisker, padler kajakk, surfer, fyrer bål i fjæra og smaker på noen lokale kulinariske delikatesser. Som på alle våre turer lærer du også å seile underveis, og du vil få utfordringer og mestringsfølelse, og få opplevelser for livet!

Program

Dag 1 - Turstart i Henningsvær
Dag 2 - Dagsseilas til Reine og Reinefjorden
Dag 3 - Vandring rundt Reine, tinder og kajakk
Dag 4 - Seilas til yttersia og surfestranden Unstad
Dag 5 - Rolig morgen og seilas rundt Austvågøy til Skrova
Dag 6 - Seilas til Trollfjorden og Trollheimen
Dag 7 - Kulturelle opplevelser i Nyvågar
Dag 8 - Retur til Svolvær

Nivå på turen

Dette er en tur for alle! Seilmessig er denne turen ikke særlig vanskelig, men du må være forberedt på både vindstille og seiling i hardt vær. Er du nybegynner ønsker vi å gjøre deg til sjømann/kvinn så fort som mulig, og er du erfaren får du raskt ansvar og større utfordringer. Alle deltakere bidrar med seilingen, matlagingen og drift av båten.

Reise

Vi anbefaler alle våre deltagere å reise mest mulig miljøvennlig. Å ta tog eller kjøre flere i samme bil er da det beste. Å reise langsomt gir også helt klart en annen dimensjon til en ferie enn å reise raskt.

Endringer i programmet

Programmet bør sees på som et utgangspunkt som vi tilpasser etter vær og forhold. Vi forbeholder oss også retten til å stadig forbedre turprogrammet til det bedre. Og med oss underveis har vi alltid lettbåter til strandhugg og små ekspedisjoner, vi har fiskeutstyr til torsken, og turutstyr til bål og toppturer - vi er klare for eventyr!

Les mer og book turen her.

SeilNorge AS
Himmelblå Brygge
8985 Ylvingen

Telefon: (+47) 41 29 79 00

E-post: flaskepost@seilnorge.no
Nettside: www.seilnorge.no

   !
   9
   N
   1
   2