• Mats Grimsæth/SeilNorge
 • Mats Grimæth/SeilNorge
 • Mats Grimæth/SeilNorge

Ski og Seil Exclusive Lofoten - Seil Norge

14. mars - 20. mars 2020 - 7 dager - NOK 29.500 21. mars - 27. mars 2020 - 7 dager - NOK 29.500 Ski og Seil i Lofoten er et eventyr for deg som vil seile deg frem til fjellet, starte i vannkanten og stå på ski i alpine og hvitkledde Lofotfjell. En tur for deg som liker utfordringer og det å være underveis ute på tur, og som vil oppleve noe unikt, vilt, rått og vakkert, enten du har lite eller mye erfaring. Dette er turen for deg som har høye forventninger til ferien, både når det gjelder naturopplevelser og mat. På denne turen kombinerer vi vill natur med unike matopplevelser. Dagene på tur er en høydare, kveldene i båten er en høydare. Nordlyset danser over oss, mens du får servert det ene kulinariske måltidet etter det andre. Er du klar for et eventyr i nord?

Ikke bare opplev Lofoten, smak på det også! Vi tar med oss en dyktig kokk ombord, og byr på unike måltider, gjerne med en "lokal" tvist.

Fjellene i Lofoten er kjent for sine alpine topper og er noe av det råeste Norge har å by på. Her boltrer vi oss blant mange mulige nedkjøringer for ulike ferdighetsnivåer. De fleste turene byr på mellom 700-1000 hødemeter med nedkjøring, og avsluttes ofte helt nede i fjæra! Mulighetene er mange, og de mest spektakulære turene er kun tilgjengelige med båt.

I løpet av denne uka skal vi bestige og oppleve noen av de flotteste ski-fjellene i Lofoten, samtidig som vi får noen kortere seilturer i fjordene, på vei fra det ene ski-fjellet til det andre. Austnesfjorden, Geitgaljertind, Trollsadelen, Trollfjorden og Raftsundet, og noen andre hemmelige go'plasser, er blant områder og turer vi håper å få muligheten til å gjennomføre i løpet av turen.

Turen starter og slutter i Svolvær.

Med oss ombord på Ski og Seil har vi egen lokalkjent skiguide, så det blir guidede toppturer hver dag så lenge vær og forhold tillater det. Turene planlegger vi i fellesskap, etter vær og forhold. Etter toppturer og ski på dagtid seiler vi videre til neste havn eller ankringsplass og klargjør for ny topptur neste dag.

Dette er en aktiv tur hvor opplevelsene ute i naturen får fullt fokus; enten det er bak roret på båten eller med ski på beina. At vi er støle og slitne kan vi tenke på når vi kommer hjem...

Båten vi bruker på denne turene er vårt flaggskip Valiente på hele 70 fot. Båten er stor og romslig, har meget god komfort, og plass til 12 deltagere + skiguide og skipper. Du kan lese mer om Valiente på linken her.

Program (eksempel på en 7-dagers tur)

Dag 1 - Oppmøte på brygga i Svolvær
Dag 2 - Topptur i Austnesfjorden
Dag 3 - Vi utforsker videre
Dag 4 - Majestetiske og trollske Trollfjorden
Dag 5 - Skikjøring i Trollheimen eller Raftsundet
Dag 6 - Skikjøring i fjellsidene i Raftsundet
Dag 7 - Siste topptur, og takk for turen

Les mer og book turen her.

SeilNorge AS
Himmelblå Brygge
8985 Ylvingen

Telefon: (+47) 41 29 79 00

E-post: flaskepost@seilnorge.no
Nettside: www.seilnorge.no

   !
   9
   N
   1
   2