• 4 dagers topptur
  Skårungen
 • Skårungen rorbuer
  Skårungen
 • Stamp og badstue
  Skårungen
 • Vågakallen
  Skårungen

4 dagers topptur i Lofoten med hodelykttur med Skårungen

Ønsker du å oppleve din vinter- eller påskeferie med toppturer i hjertet av Lofoten? Med Skårungen som base tar vi våre gjester med på spektakulære skiturer, tilpasset vær og snøforhold, samt gruppens erfaring og ferdigheter.

Lofoten er kjent for sin ville og fascinerende natur og som kanskje verdens vakreste øyrike. På Skårungen ønsker vi å gi våre gjester en uforglemmelig naturopplevelse på ski, etterfulgt av avslapping i vår spa ved havgapet med både sauna og badestamp. Dagene avsluttes med en unik matopplevelse av vår kortreiste mat på Skårungens restaurant.
På våre guidede randoneeturer i vill og vakker natur, har du ikke bare mulighet å få uforglemmelige skiopplevelser på dagtid, men vi tar dere i tillegg med på en kveldstur på ski med mulighet å se nordlyset danse over oss når vi kjører ned (hodelykter kan lånes fra Skårungen). Personlig vertskap, god stemning og hyggelig atmosfære gjør at dette blir en uforglemmelig ferie.

- 3. - 7. mars (Vinterferien)
- 31. mars - 4. april (Påskeferien)

Dag 1: Ankomst Lofoten
Etter at alle gjestene har ankommet Skårungen blir det felles oppmøte med guiden. Her blir du kjent med guidene og de andre deltakerne, morgendagens tur blir gjennomgått samt en liten historiefortelling om plassen og Lofoten før det serveres en varm middag.

Dag 2: Topptur, spa og lokalmat
Frokost og morgenkaffe nytes med flott utsikt over Lofoten og det åpne hav. Nistepakke blir servert av kokken og du kan fylle din termos med noe godt og varmt. Guidene vil planlegge dagens tur ut fra gruppen, vær og skred/ snø forholdene. De vil legge opp fine turer tilpasset gruppen med fokus på flott natur, god snø og skikjøring for alle i gruppen.
Ved gjennomgang av dagens tur blir det grunnleggende gjennomgang av skredutstyr for å sikre at alle er rustet for turen.

Under turene vil deltakerne få mulighet til å lære mer om fjellmassivet, rutevalg, farer, gå-teknikker og kjøring. Dette er med på å gi en økt forståelse om det å ferdes i vinterfjellet, samt gi en større glede og kanskje mersmak til lignende turer.
Etter en opplevelsesrik dag i fjellet kan ettermiddagen nytes i Skårungen sitt eget spa med både vedfyrt badestamp og sauna rett ved havgapet, før man møtes til felles middag i Skårungens restaurant.
*Dagens tur gås gjennom av guidene før avreise

Dag 3: Topptur, spa, ølsmaking og festmåltid
For de som er tidlig oppe kan dagen starte med et forfriskende morgenbad før frokost. Etter tur blir det mulighet for avslapping i både badestamp og sauna før vi møtes til ølsmaking av et lokalt bryggeri etterfulgt av festmiddag.
*Dagens tur gås gjennom av guidene før avreise

Dag 4: Hodelykttur, nordlys og festmåltid
Denne formiddagen er det ikke noe felles program, slik at du kan nyte en sen frokost, bruke spa-området eller utforske området på egen hånd. Det blir felles skitur på ettermiddagen med hodelykt og håp om at nordlyset danser over oss. Etter tur blir det servert et festmåltid på Skårungens restaurant.

Dag 5: Hjemreise
Denne dagen styrer du selv. Du kan sove lenge og nyte en sen frokost - eller du kan stå opp tidlig og dra på egen tur før en eventuell hjemreise. Du kan spørre vertskapet/guidene for tur-anbefalinger, men husk at turen går på eget ansvar slik at du velger tur etter forhold, vær og din egne kunnskap og ferdigheter.

Ørsvågveien 40
8310 Kabelvåg

Telefon: 90141978
E-post: alea@skaarungen.no
Nettside: https://www.skaarungen.no/4dager

   !
   9
   N
   1
   2