• ski trip Skårungen
  Skårungen
 • Waterfront Cabins
  Skårungen
 • Spa Skårungen
  Skårungen
 • Vågakallen
  Skårungen

3 dagers topptur i Lofoten med Skårungen

En langhelg med toppturer i hjertet av Lofoten like ved «lysets by», Svolvær.

- 15-18 April
- 22-25 April

En langhelg med toppturer i hjertet av Lofoten like ved «lysets by», Svolvær. Med Skårungen som base tar vi våre gjester med på spektakulære skiturer, tilpasset vær og snøforhold, samt gruppens erfaring og ferdigheter. Lofoten er kjent for sin ville og fascinerende natur og som kanskje verdens vakreste øyrike. Vi på Skårungen ønsker å gi våre gjester en uforglemmelig naturopplevelse på ski, etterfulgt av avslapping i vårt spa ved havgapet med både sauna og badestamp. Dagene avsluttes med en unik matopplevelse av vår kortreiste mat på Skårungens restaurant.


På våre guidede randoneeturer i vill og vakker natur har du ikke bare mulighet å få uforglemmelige skiopplevelser men også mulighet å se nordlyset danse over himmelen. Personlig vertskap, god stemning og hyggelig atmosfære gjør at dette blir en uforglemmelig ferie.
Dag 1: Ankomst Lofoten
Etter at alle gjestene har ankommet Skårungen blir det felles oppmøte med guiden. Her blir du kjent med guidene og de andre deltakerne, morgendagens tur blir gjennomgått samt en liten historiefortelling om plassen og Lofoten før det serveres en varm middag.

Dag 2: Topptur, spa og lokalmat
Frokost og morgenkaffe nytes med flott utsikt over Lofoten og det åpne hav. Nistepakke blir servert av kokken og du kan fylle din termos med noe godt og varmt. Guidene vil planlegge dagens tur ut fra gruppen, vær- og skred/snøforholdene. De vil legge opp fine turer tilpasset gruppen med fokus på flott natur, god snø og skikjøring for alle i gruppen. Ved gjennomgang av dagens tur blir det grunnleggende gjennomgang av skredutstyr for å sikre at alle er rustet for turen.


Under turene vil deltakerne få mulighet til å lære mer om fjellmassivet, rutevalg, farer, gå-teknikker og kjøring. Dette er med på å gi en økt forståelse om det å ferdes i vinterfjellet, samt gi en større glede og kanskje gi mersmak til lignende turer.

Etter en opplevelsesrik dag i fjellet kan ettermiddagen nytes i Skårungen sitt eget spa med både vedfyrt badestamp og sauna rett ved havgapet, før man møtes til felles middag i Skårungens restaurant.

*Dagens tur gås gjennom av guidene før avreise

Dag 3: Topptur, spa, ølsmaking og festmåltid
For de som er tidlig oppe kan dagen starte med et forfriskende morgenbad før frokost. Etter tur blir det mulighet for avslapping i både badestamp og sauna før vi møtes til ølsmaking av et lokalt bryggeri etterfulgt av festmiddag.
*Dagens tur gås gjennom av guidene før avreise

Dag 4: Hjemreise
Denne dagen styrer du selv. Du kan sove lenge og nyte en sen frokost - eller du kan stå opp tidlig og dra på egen tur før en eventuell hjemreise. Du kan spørre vertskapet/guidene for tur-anbefalinger, men husk at turen går på eget ansvar slik at du velger tur etter forhold, vær og din egne kunnskap og ferdigheter.

Dette er inkludert:
• 2 skidager i fjellet med erfarne guider
• 3 overnattinger på Skårungen
• Fullpensjon
• Tilgang til sauna og badestamp i 1,5t
• Ølsmaking med lokalt bryggeri
• Alle utflukter som er med i programmet

Dette er ikke inkludert:
• Reise til og fra Skårungen
• Drikke til måltidene
• Personlig reiseforsikring
• Evt. leie av ski og skredutstyr (ta kontakt om du ønsker å leie dette)

Ørsvågveien 40
8310 Kabelvåg

Telefon: 90141978
E-post: alea@skaarungen.no
Nettside: https://www.skaarungen.no/3dager

   !
   9
   N
   1
   2