Reine Rorbuer

I den vestlige delen av Lofoten, ved inngangen til Reinefjorden, ligger fiskeværet Reine. Her er de majestetiske Lofotfjellene og Nordishavet våre nærmeste naboer. På sommerstid kan en rorbuferie hos oss by på endeløse dager og midnattssol, og om vinteren korte dager med spektakulært vær og nordlys.

Reine tiltrekker fotografer fra hele verden. Når magasiner og reklamemakere skal vise noe som er ekte og enestående vakkert, er det bilder fra Reine de bruker. Du har helt sikket sett de motivene vi viser her. Men Reine er så mye mer. Reine er en historie om mennesker som klorte seg fast og trosset livsvilkår vi knapt kan tenke oss i vår tid. Det rike havet ga dem mat på bordet og inntekt til livsopphold.
39 komfortable rorbuer, 1 rom og 2 leiligheter tar deg rett inn i Reines dramatiske historie og tøffe levekår. Nesten alle rorbuene har eget kjøkken. Fordi fiskerne som brukte de tradisjonelle rorbuene måtte lage maten sin selv, og fordi mange av dagens gjester er her for å fiske egen mat. Rorbuene har deilige dundyner og kaffemaskin.

Reine Rorbuer
N-8390 Reine

Reine er et autentisk og levende fiskevær i Moskenes kommune i Vest Lofoten (Nordland-regionen). Stedet er kjent for spektakulær natur, lyset og en fantastisk beliggenhet. GPS koordinator 67.935202,13.08947   Fra Leknes lufthavn - Reine Kjør inn på E10 og følge veien til Reine Km: 58 Estimert tid: 1 t 5 min Taxi til sentrum av Leknes og offentlig buss til Reine.   Fra Svolvær lufthavn – Reine Kjør inn på E10 og følge veien til Reine Km: 126 Estimert tid: 2 t 11 min   Fra Evenes /Harstad lufthavn – Reine Følg Rv833 til E10 (400 m) Følg E10 til Moskens (283 km) Kjør til måleti Reine (1 km) Km: 285 Estimert tid: 4 t 30 min

Telefon: +47 76 09 22 22
E-post: post@reinerorbuer.no
Nettside: https://www.classicnorway.no/hotell/reine-rorbuer/

   !
   9
   N
   1
   2