Spill golf i midnattssol

Lofoten Links er en spektakulær 18-hulls seaside linksbane som ligger vakkert i terrenget. Plasseringen ved storhavet med fritt utsyn mot nord og midnattssola gjør banen til en storslått opplevelse.

Havet er vannhinder ved flere av hullene og sandstrender fungerer som naturlige sandbunkere. På Lofoten Links kan sola kan være følgesvenn 24 timer i døgnet. Dette er eneste 18-hull banen i verden som kan tilby dette i over 2 måneder. Sesongen er fra 1. mai og varer til slutten av oktober. På høsten er kanskje banen på sitt vakreste (mest utfordrende) og man kan oppleve flere årstider i løpet av en runde. Fra slutten av august kan man også oppleve nordlyset på kveldene etter golfrunden.

18 hull fra 1. juli 2015

Banen ble åpnet i 1998 med 9 hull og har blitt bygd ut til 18 hull de siste årene. Som eneste bane i Skandinavia, er Lofoten Links med i celebert selskap gjennom Troon Golf. Dette er verdens største ”management” selskap for drift av golfbaner og omfatter noen av verdens mest kjente baner som benyttes flittig av både European- og PGA Tour.

Fakta:

Sesong: 1. mai til ca. midten av oktober.

Seaside linksbane. Par 71 - 18 hull – 4 ulike utslagssted fra Tee 61 (Ca 6100 m), 55, 48 og 42.

Golf 24 timer: Ultimo mai til ultimo juli.

Nordlysgolf: Ultimo august til ultimo oktober.

Klubbhus med overnatting, kafé, Proshop, tralle- og kølleutleie.

Driving range, putting- & pitching green.

Nybegynnerkurs, firmaturneringer og arrangementer.

Åpnet 14. juli 1998.

Designer: Jeremy Turner.

For mer info: www.lofotenlinks.no

   !
   9
   N
   1
   2