Risvær Brygger romutleie

Risvær ligger i Svellingsflaket og er et tidligere fiskevær på ei øygruppe Øst i Vågan godt skjermet for vær og vind. Øyene ligger 14 Nm fra Svolvær(ca.en halv times båttur) eller 8 mil langs landeveien til Pundslett hvor du hentes med båt og fraktes til øya (5 min.båttur).

Risværbrygge ligger på Heimøya rett ved siden av Bortøya med ei smal keile av hav imellom med totalt ca.45 feriehus. Stedet er preget av mye godt vær og en slående utsikt over Vestfjorden omkranset av fjellene i Lofoten og Hamarøy i horisonten.

Her kan du nyte tilværelsen i rolige omgivelser uten støy fra trafikk og byliv. Ta en utflukt til en av de kritthvite sandstrendene på de omliggende øyene, en fisketur i et fiskerikt farvann med mulighet for all slags fangst eller gå en topptur i nærheten og nyt den fantastiske utsikten.

Risværbrygge er et meget godt utgangspunkt for deg som elsker å padle kajakk. Svellingsflaket med sine mange øyer er et kjempeflott område i trygt farvann som er verdt å utforske.

Hos oss bor du godt, uansett om du ønsker å bo i våre større leiligheter, eller er på kajakktur forbi Risvær og trenger et rom for natten.

Rorbuleiligheter: Vi har 5 Rorbuleiligheter/Sjøhus klare for utleie. 6 sengeplasser, 2 soverom hvorav det ene med familiekøye + hems med 2 senger i hvert av disse. Fullt utstyrte kjøkken med oppvaskmaskin. Vaskemaskin og tørketrommel i alle leilighetene. Terasser på begge sider av huset.

Kr.2400.- pr.natt. Helgepris (Tors.-Søndag.) kr.6000.-. Ukespris kr.12500.-
Vask av leilighet kr.600.-

Rom: Vi leier ut rom i «Gammelhuset». 1 rom med en stor familieseng og 2 rom med 3 senger(1 familieseng + 1 seng). Disse rommene deler felles kjøkken og bad.

Adkomst: Inkludert i prisen for overnatting er henting med båt fra Pundslett.

Aktiviteter:
Vi leier ut båter i forskjellige varianter, fra robåt u/motor til 21`RIB m/200 HK motor. Utlån av fiskeutstyr og vannski. Vi har grill og badestamp tilgjengelig, og flere tilbud for barna med blant annet huskestativ og sandkasse.

I vår kafé har vi enkel matservering som er åpent hver dag i sommer. For utenom å spise kan du spille bordtennis, biljard eller dart i kafeen. Det er ellers lagt opp til selvhushold. Benytt deg gjerne av vår utegrill. Det er ingen butikk på øya.

Vi arrangerer Sightseeingturer med båt til Trollfjorden hvor det er stor sannsynlighet for å se havørn på veien. Vi kan også ta deg med på turer etter eget ønske for å oppleve midnattssola eller Henningsvær eksempelvis. Ta kontakt for forslag og priser.

Velkommen til oss!

Risvær
8324 Risvær

Risvær er et øyvær i Vestfjorden i Lofoten. Våre gjester blir hentet ved ankomst på Pundslett og kjørt tilbake ved endt opphold. Transporten er inkludert i prisen.

Telefon: 932 12 550
E-post: roger@dentalcompagniet.no
Nettside: www.risvaerbrygger.no

   !
   9
   N
   1
   2